Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#اسکیل ورکر

کسی در مورد کنسلی های اخیر کانادا برای ویزاهای کاری، اسکیل ورکر و اکسپرس اینتری ایرانی ها به خاطر سهمیه اخیر مردم افغانستان برای مهاجرت به کانادا اطلاعات دقیق داره؟ در واقع بخوایم هر کدوم از این روش ها رو اقدام کنیم احتمالا سفارت رد میکنه
2021-09-25 15:01:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] عمومی

میخواستم خواهش کنم چنانچه شخصی از اعضای محترم گروه، از ایران تحصیلات کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته پرستاری داشته و در حال حاضر در کانادا (استان کبک) بعنوان مهاجر اسکیل ورکر، مشغول بکار هستند.... لطفاً، پروسه طی مسیر ارزیابی مدرک (équivalence )، و احیاناً نیاز به دوره داشتن، جهت اشتغال بعنوان پرستار، را راهنمایی کنید سپاسگزارم ???
2021-09-25 15:11:00 #Montreal [کارشناسی ارشد] عمومی

پس از طریق bcpnp نمیتونم اکسپرس اینتری فقط باید اسکیل ورکر اقدام بشه درسته؟
2021-10-01 22:47:00 #Canada [اکسپرس اینتری] عمومی

مجدد. من همسرم پزشک هستن که خب مدارکشون رجیستر نمیشه و از هیچ طریقی نمیشه اسکیل ورکر یا اینترنس انتری نمیشه. با توجه به اینکه سنشون هم 47ساله..خودم ارشد آموزش زبان انگلیسی دارم و در تمام این22سال سابقه تدریس خودم دفتر داشتم و تدریس خصوصی کردم و هیج سابقه بیمه یا کاری رسمی ندارم چون خودم مستقل وبسیار عالی کار میکردم. با مشاوران مختلف صحبت کردیم و هر کدوم یه روش رو معرفی کردند. ولی نهایتا همه استارت آپ رو با چیزی حدود 150هزار معرفی کردند که یه روش بی دغدغه برای ورود هر چهارنفر ما از طریق همسرم و
2021-10-06 04:12:00 #Canada [زبان انگلیسی] عمومی

به همهان بفرمایید نقش مورگیج بروکر چی هست در خرید خانه وچه کمکی میتونه انجام بده ،حضور داشتن ایشون الزامی است یا نه؟؟؟
2021-08-29 08:56:00 #Canada

سلام دوستاندر رابطه با اين ورك پرميت مخصوص ايرانياايا مهمه كه ويزا ويزيتوري كي تموم ميشه؟يعني اگر ٢-٣ ماه بعد از ورود تموم بشه اشكالي داره؟ممنون ميشم كمك كنيد
2024-01-21 00:00:00 #Canada

سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00 #Canada

میخواستم بپرسم برای اجاره آپارتمانهای رنتال حتما باید pr داشته باشیم یا ورک پرمیت و دانشجو هم میتونند آپارتمان دنبال بگیرند؟
2021-09-17 14:30:00 #Canada